image description

Vores profil

Danwear designer og producerer smart og funktionelt kvalitetsovertøj til kvinder i alle aldre. Vi udvikler to årlige kollektioner, der sikkert  fanger tidens trends og farvespil i det internationale snit og i en høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser.

Attraktive priser

Danwear er karakteriseret ved meget lave omkostninger i en smidig organisation, som blandt andet støtter sig til en effektiv outsourcing af en række administrative opgaver – samt dygtige og omhyggelige producenter i Fjernøsten. Selve designarbejdet bag udviklingen af forårs- og efterårskollektionerne er placeret i Silkeborg, hvor Danwear også har hjemadresse.
 

Fortsat vækst

Danwear fortsætter sin kraftige vækst – også på markeder udenfor Skandinavien. 
 

Succes på markedet

Danwear´s attraktive kombination af spændende og praktisk design og høj kvalitet har sikret virksomheden en solid og kontinuerlig vækst. Danwear. tæller i dag over 1.000 kunder alene på det skandinaviske marked – takket være stort gennemsalg af produktet Danwear samt de fordele, der naturligt følger af et stort salg.
Tallene taler i øvrigt for sig selv: Siden starten i 1986 har Danwear solgt over 2,5 millioner stk. overtøj til de skandinaviske forbrugere

Nærmeste forhandler/Agent oplyses på 86800494 el post@windfield.dk