image description
 
 
 

Success at relancere Swept.

 
 

Danwear designer og producerer smart og funktionelt kvalitetsovertøj til kvinder i alle aldre. Vi udvikler to årlige kollektioner, der sikkert  fanger tidens trends og farvespil i det internationale snit og i en høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser.I 2018 relancerede Ole Poulsen, Silkeborg brandet Swept. I dag konstaterer han, at Swept fuldender virksomhedens overtøjs palette.Af Helle MathiesenAdm. direktør Ole Poulsen fra Silkeborg-virksomheden af samme navn er en driftig herre. I 2017 stod han i forvejen bag mærkerne Danwear, Windfield by Danwear, Danwear Black Label, Da’Wi og Dun-Jak, da muligheden bød sig for at genoplive det engang så store tyske overtøjsbrand Swept. Ole Poulsen så gode perspektiver i at relancere mærket, ikke mindst på det internationale marked, hvor Swept var både kendt og anerkendt.

- Swept fuldender paletten af overtøj her fra huset. Det er lidt yngre i udtrykket end vores andre brands. Dermed henvender det sig til en bred målgruppe – looket betyder, at der ikke kan sættes alder på kvinden, der falder for Swept. Kvinden køber Swept, fordi hun kan lide stilen, uanset hendes alder, forklarer Ole Poulsen om relanceringen.

Spændende forårsnyt

 

Blandt Swept nyheder til Spring/Summer 2019 er et koncept med trenchcoats.

- Trenchcoaten er blevet trendy igen, og vi kommer med trenchcoats i flere varianter og længder. Også nye Combi jakker i let uld/let dun og oversize denimjakker er blandt sæsonens spændende nyheder, og så sælger vi fortsat en del let-dun – de fås også i vort NOOS-program. Blandt de nye let-duns-jakker er varianter i nye cool farver, striber, bomber og tern samt nye blomster- og Animal print, siger  Poulsen, der slutter af med at konkludere, at Swept minder meget om overtøj fra kendte tyske overtøjsspecialister i udtryk og kvalitet, men at prisen på Swept er billigere.

Se nyhederne til Spring/Summer 2019 fra Swept og de andre brands fra  Poulsen, Silkeborg på CIFF i København.Danwear og Windfield, Silkeborg udstiller på CIFF stand c3-036. Messens besøgende vil også finde det svenske brand Mingel på standen på grund af agentsamarbejde med firmaet Style Sweden.Danwear, Swept, Windfield by Danwear, Danwear Black Label, Da’Wi, Dun-Jak, vises I

Copenhagen: CIFF 03-036

og Stockholm, Helsinki,Oslo,

Amsterdam, Salzburg, Wien.

Düsseldorf.

 
 
 

 

Danwear, Windfield